ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Τμήματα για όλες τις ηλικίες στο Θέατρο «Κύκλος»

Με οδηγούς την υψηλή ποιότητα, τις νέες ιδέες, τις σύγχρονες μορφές διδασκαλίας και την ασίγαστη αγάπη για την προσφορά στην τέχνη, ξεκινά την καλλιτεχνική του πορεία το Θέατρο «Κύκλος».

Παίρνοντας τη σκυτάλη από το Θέατρο «Έκφραση», το οποίο μετά από επταετή ενεργή παρουσία και προσφορά αλλάζει μορφή, φιλοδοξεί να προσθέσει μια νέα νότα στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.
Υπό τη διεύθυνση των Πέτρου Χριστακόπουλου και Μίνας Παππά, ανοίγει ένας νέος κύκλος, στοχεύοντας στην ανάδειξη της τέχνης και της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθιστώντας το θέατρο της οδού Αραβαντινού 14 έναν πολυχώρο έκφρασης και δημιουργίας. Θα λειτουργήσουν τμήματα ενηλίκων, εφήβων, παιδιών (6 έως 11 ετών) και προσχολικής ηλικίας (3 έως 5,5 ετών).
Οι εγγραφές ξεκινούν από αύριο 1η Σεπτέμβρη και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου προσαρμοσμένα στα απαραίτητα μέτρα και τις υγειονομικές επιταγές. Ωράρια λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6979139705 και 6975853208.

Σχετικά άρθρα

«Ησυχία των ζωντανών νεκρών» στο Θέατρο Κύκλος

«Κουρδισμένοι», ένα σύγχρονο παραμύθι για παιδιά και ενήλικες

Με το έργο «Οι Ηλίθιοι» γιορτάζει το Θέατρο Κύκλος