ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Το «Καλιφόρνια Ντρίμιν» ετοιμάζεται να ταξιδέψει…

Λίγες ημέρες έμειναν για την επίσημη πρεμιέρα του έργου του Βασίλη Κατσικονούρη «Καλιφόρνια Ντρίμιν» την Τρίτη 21 Ιουλίου στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ και πριν η παράσταση αρχίσει την περιοδεία της σε δήμους της Ηπείρου και σε άλλες πόλεις σε όλη τη χώρα.

Το ταξίδι ξεκινά από την Πρέβεζα την Κυριακή 26 Ιουλίου και ακολουθούν η Κοζάνη την Τετάρτη 29 Ιουλίου και η Κυψέλη του δήμου Κ. Τζουμέρκων την Παρασκευή 31 Ιουλίου. Συνολικά 15 παραστάσεις έχουν οριστικοποιηθεί για τον Αύγουστο. Την Κυριακή 2 Αυγούστου στο Ελληνικό του δήμου Βορ. Τζουμέρκων, τη Δευτέρα 3/8 στη Λευκάδα, την Τετάρτη 5/8 στην Ηγουμενίτσα, την Πέμπτη 6/8 στην Κέρκυρα, το Σάββατο 8/8 στην Παραμυθιά, την Κυριακή 9/8 στη Μεταμόρφωση δήμου Ζίτσας, την Τρίτη 11/8 στους Λογγάδες, την Τετάρτη 12/8 στη Μάζια, την Πέμπτη 13/8 στην Καστρίτσα, την Παρασκευή 14/8 στον δήμο Ζηρού, την Κυριακή 16/8 στην Κόνιτσα, τη Δευτέρα 24/8 στις Σέρρες, την Τρίτη 25/8 στο φεστιβάλ Μερκούρεια στη Νεάπολη του δήμου Συκεών, την Κυριακή 30/8 στον Βύρωνα και τη Δευτέρα 31/8 στον δήμο Αθηναίων. Μία ακόμη παράσταση στην Αθήνα θα δοθεί την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στην Ηλιούπολη. Καθημερινά στο πρόγραμμα προστίθενται νέες παραστάσεις, όποτε και διαμορφώνεται ανάλογα.
Το «Καλιφόρνια Ντρίμιν», γράφτηκε το 2001 και πρωτοπαρουσιάστηκε στο Εθνικό Θέατρο το 2003. Από τότε μέχρι σήμερα έχει παρουσιαστεί σε πολλά θέατρα της Αθήνας και της περιφέρειας, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Φέτος παρουσιάζεται από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Πλασκοβίτη και Χρήστου Χρήστου.
Παίζουν (αλφαβητικά) οι Μιχάλης Παπαδημητρίου (Άρης), Δανάη Σταματοπούλου (Κική), Αναστασία Τζελέπη (Γιούλη), Χρήστος Χρήστου (Ντίνος).
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ (κανονικό), 7 ευρώ (μαθητές, φοιτητές, στρατευμένοι, πολύτεκνοι και άτομα άνω των 65 ετών), 3 ευρώ (Κάτοχοι κάρτας ανεργίας και ΑμεΑ). Προπώληση στο Ticketsioannina, το βιβλιοπωλείο «Αναγνώστης» και ηλεκτρονικά στο viva.gr. Η παράσταση είναι κατάλληλη για άνω των 12 ετών.

Σχετικά άρθρα

«Δούλες» για επτά ακόμη παραστάσεις και με μία συζήτηση

Συνέχεια παραστάσεων για τις «Δούλες»

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Ομάδων τον Μάιο