ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Αναβολή για δύο εκδηλώσεις και το Φολκλορικό Φεστιβάλ του Χ.Ο.Ι.

Στην αναβολή τριών προγραμματισμένων για το επόμενο διάστημα εκδηλώσεων προχωράει ο Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων (Χ.Ο.Ι.), λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των συνεπακόλουθων μέτρων προστασίας.

Η απόφαση αναβολής αφορά τις δύο εκδηλώσεις του στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων (παιδική εκδήλωση-εκδήλωση ενηλίκων) και το 6ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ Ιωαννίνων «Χορεύοντας μουσικές του κόσμου», που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2021.
«Στερηθήκαμε φέτος την αγάπη μας για τον χορό και την παράδοση, στερηθήκαμε τη δυνατότητα να υποδεχθούμε τους εκατοντάδες χορευτές από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη συνεργασία, τη φιλία, τον χορό. Ελπίζουμε σύντομα να καταφέρουμε να αφήσουμε πίσω μας τις αρνητικές συνέπειες της πανδημίας και να ξαναβρεθούμε για να τιμήσουμε την παράδοση και τον πολιτισμό. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την στήριξή σας και υποσχόμαστε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και με περισσότερη όρεξη! Προτεραιότητα μας “μένουμε ασφαλείς”, είμαστε υπεύθυνοι και προσέχουμε τους συνανθρώπους μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

«Όλη η Ελλάδα στον μπερντέ» από τον Χορευτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών

Δέσμευση Ελισάφ για στήριξη του Διεθνούς Φολκλορικού Φεστιβάλ

Με νέο πρόεδρο τον Παύλο Χήτα συνεχίζει ο Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων