ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» στην ιστοσελίδα του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε στο κοινό η προβολή της παράστασης «Νόρα», μέσα από την ιστοσελίδα του Δημοτικού Θεάτρου Ιωαννίνων, ακολουθεί η παρουσίαση του αριστουργήματος του συγγραφέα Μενέλαου Λουντέμη «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα».

Το έργο παρουσιάστηκε τον χειμώνα από την Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και εντυπωσίασε περισσότερους από 13.000 μαθητές και εκπαιδευτικούς σχολείων της Ηπείρου και της Λευκάδας.
Η παράσταση είναι στη διάθεση του κοινού στο http://dipetheioannina.eu/ και το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου εύχεται σε όλους καλή θέαση, με την παρότρυνση… «μένουμε σπίτι». Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές και ηθοποιούς, που συναίνεσαν στην ευγενική προσφορά της προβολής του έργου.
Η σκηνοθεσία είναι της Μαίρης Ανδρέου, η θεατρική διασκευή του Γιάννη Ρήγα, τα σκηνικά της Ευαγγελίας Κιρκινέ, την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο Κλέων Αντωνίου, την κίνηση η Κωνσταντίνα Λάλλου, βοηθός σκηνοθέτη είναι η Κατερίνα Μάγια Ανδριανού και τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Richard Antony Λούκας.
Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά) Βάσω Ασίκογλου, Αλέξανδρος Ζαφειριάδης, Ευαγγελίνα Καριοφύλλη, Σοφία Μπλέτσου, Μιχάλης Παπαδημητρίου και Χρήστος Τσιώτας.

Σχετικά άρθρα

Συνέχεια παραστάσεων για τις «Δούλες»

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Ομάδων τον Μάιο

«Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων