ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Παιδιά Για Σπίτι» με τους Αλ. Χαριζάνη και Π. Τσιτσεκλή

Μια αλλιώτικη παράσταση stand up comedy και τίτλο «Παιδιά Για Σπίτι Comedy Show», με τον Αλέξανδρο Χαριζάνη και τον Πέτρο Τσιτσεκλή, θα φιλοξενήσει το Castillo bar, σε συνεργασία με την η Bullet Productions, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, στις 9.30 το βράδυ.

Μια βραδιά που υπόσχεται εγγυημένο γέλιο μέσα από αλλόκοτες ιστορίες, μπόλικο αυτοσχεδιασμό, τραγούδια και μερικά αποτυχημένα ταχυδακτυλουργικά. Διότι κανείς δεν είναι τέλειος.
O Αλέξανδρος Χαριζάνης ασχολείται επαγγελματικά με την κωμωδία από το 2002 μέσω του θεάτρου, του stand up, των βίντεο και του ραδιοφώνου. Υπήρξε για χρόνια στην δημιουργική ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1, γράφοντας σενάρια για τα βίντεο και ντύνοντας τα με φωνές, ενώ ήταν επίσης ο εκφωνητής της εκπομπής Cineλθετε στον ΣΚΑΙ. Συμμετείχε με απαίσια λογοπαίγνια στην καμένη εκπομπή Pitatakes.
Ο Πέτρος Τσιτσεκλής ξεκίνησε να ασχολείται με την κωμωδία το 2012, φτιάχνοντας κωμικά βίντεο στο Youtube, μέσα από το κανάλι Chi Productions, σε συνεργασία με το Comedy Lab. Tο 2016 ξεκίνησε να ασχολείται με το Stand-Up Comedy.
Είσοδος 5 ευρώ. από τα καταστήματα «Γερμανός» (απέναντι από το Ρολόι) και Manthos optical. Κρατήσεις στο τηλέφωνο 2651071777.

Σχετικά άρθρα

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

«Ήρθε η ώρα του Καραμανλή (Χωρίς Μέσον)» στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Ένα πρωτότυπο stand-up comedy με ζώδια και πολλή μουσική