ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Και στην ούγια… «Μωρά στη Φωτιά» (κλήρωση πρόσκλησης)

Ένα ακόμη τριήμερο με live οργανώνει το Castillo από την Πέμπτη 28 έως το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, με την αρχή να κάνουν οι Flying Jazz Trio.

Ο Στέφανος Ανδρεάδης και ο Γιώργος Κοντραφούρης είναι φίλοι και συνεργάτες εδώ και πολλά χρόνια στο τμήμα Μουσικών σπουδών τζαζ του Ιονίου Πανεπιστημίου. Από το 2017, με τον ντράμερ Βασίλη Ποδαρά (απόφοιτο του τμήματος Τζαζ του Ιονίου και νυν διδάσκοντα τζαζ ντραμς) έχουν δημιουργήσει ένα τρίο, που απογειώνεται σε κάθε του εμφάνιση, συμπαρασύροντας μαζί του και το κοινό. Το τρίο μόλις ολοκλήρωσε τη νέα του δουλειά, με κομμάτια του Στέφανου Ανδρεάδη με τον γενικό τίτλο Flying Jazz Trio-‘‘Nostalgia’’, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2019 από την δισκογραφική εταιρεία L39 σε δίσκους ακτίνας και βινυλίου. Ώρα έναρξης 10 το βράδυ. Είσοδος ελεύθερη.
Τη σκυτάλη παίρνουν την Παρασκευή οι Θανάσιμος και Tiny Jackal,το εξαιρετικό αυτό δίδυμο της αθηναικής hip hop σκηνής. Ο Θανάσιμος θα παρουσιάσει τον δίσκο «Ένα Παιδί Ζυγίζει Τα Άστρα» και ο Tiny Jackal (Athanasios Perrakis) δουλειά από τα solo project και No Hard Feelings. Στα decks θα είναι ο Dj Twelve.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 το βράδυ και τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Προπώληση από τα καταστήματα Grizzlie Tattoo (Αραβαντινού 6), Η Βρωμιάρα- The Gourmet Street Food (Αραβαντινού 6), Manthos Optical (Αβέρωφ 16) και Γερμανός (απέναντι από το Ρολόι).
Το μεγάλο όνομα αυτού του τριημέρου είναι τα «Μωρά στη Φωτιά», ένα από τα πλέον αγαπητά και ιστορικά εγχώρια ροκ συγκρότημα που έχουν γράψει χιλιόμετρα πάνω στα συναυλιακά σανίδια και θα εμφανιστούν στο Castillo το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 9.30 το βράδυ. Έχουν βάλει φωτιά στο κοινό τους, που ξέρει ότι η μπάντα του Στέλιου Σαλβαδόρ είναι εγγύηση παθιασμένης εμφάνισης και η επιτομή της σκεπτόμενης ροκ συμπεριφοράς. Special guests της βραδιάς οι δε Luckies. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στο ταμείο και 10 ευρώ στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός, Manthos Optical, Music Shop «Giorgio» και Rock Cafe Indian.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει μία μονή πρόσκληση για τα «Μωρά στη Φωτιά» Στέλνετε e-mail στο info@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Μωρά στη Φωτιά» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

Μια συναυλιακή αναδρομή στους Tuxedomoon (Κλήρωση πρόσκλησης)

O Blaine L. Reininger των Tuxedomoon στο Castillo bar

Τζαμάλα Rock Party με τους Δe Luckies στο Castillo