ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι» κάνει πρεμιέρα στα Γιάννενα

Στα Γιάννενα κάνει πανελλαδική πρεμιέρα η θεατρική παράσταση «Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι», που παρουσιάζει για τη χειμερινή σεζόν 2019-2020 η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου.

Το κλασικό ανατολίτικο παραμύθι της Χαλιμάς, που μας ταξιδεύει στην ονειρική Βαγδάτη, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 6 και στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδεαγωγικής Ακαδημίας.
Ένας μοχθηρός Μάγος και ένα Μαγικό Λυχνάρι, μπλέκουν σε μία περιπέτεια με πολύ γέλιο και φαντασία, ένα κλασικό διαχρονικό έργο που μιλά για την ελευθερία και τη δύναμη της φιλίας.
Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Φρατζεσκάκη, η μουσική του Μίμη Πλέσσα, οι χορογραφίες του Ιάσονα Μανδήλα, τα κοστούμια της Σύλιας Δεμίρη, τα σκηνικά του Παναγιώτη Χριστόπουλου και οι φωτισμοί του Γιώργου Βαζαίου. Επι σκηνής πρωταγωνιστούν οι Σταύρος Μαυρίδης, Πάνος Κούλης, Θαλής Πολίτης, Μαρίνα Μπασέτα, Παναγιώτης Κατσίκης και Σωτήρης Κηπουρός.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο και 8 ευρώ στην προπώληση από το βιβλιοπωλείο «Πρόκος». Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Σχετικά άρθρα

«Ο Καρυοθραύστης» ταξιδεύει στα Γιάννενα

«Η Κοκκινοσκουφίτσα» σε πιο σύγχρονη εκδοχή

Ηπειρωτικός Αγών

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος» επιστρέφει στα Γιάννενα