ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Μια βραδιά με το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου

Μια συναυλία στον αύλειο χώρο του πολιτιστικού πολυχώρου «Δ. Χατζής» θα δώσει ο σύλλογος «Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων – Η Πασσαρών» τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ.

Το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών, περιλαμβάνει διασκευές έργων και τραγουδιών από διάφορους μουσικούς χώρους, όπως ροκ μπαλάντες, ελληνικά τραγούδια κ.ά., αλλά και εκτέλεση του διεθνώς βραβευμένου έργου του Άγγελου Παπαφιλίππου «Little Life» στην πρωτότυπη μορφή του, το οποίο είναι γραμμένο για οκτώ κιθάρες και φλάουτο ή βιολί.
Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου θα αποδώσει τον κορμό του μουσικού του προγράμματος με ένα εκτεταμένο του σχήμα, που αποτελείται από κιθάρες, ακουστικό μπάσο, βιολί, κρουστά, τραγουδίστριες και τραγουδιστές. Υπεύθυνος για τις διασκευές των έργων και τη μουσική διεύθυνση είναι ο Γιώργος Νάκης, στις κιθάρες θα είναι οι Αθηνά Τσιάβου, Μελίνα Φίλιου, Νικολίνα Ζώη, Παναγιώτα Περδίκη, Αλέξανδρος Λωρίδας, Φώτης Τσελέφης, Παναγιώτης Νάκης και Ανδρέας Παργινός, στο ακουστικό μπάσο κιθάρα η Δάφνη Πουρναρά, στο βιολί ο Σπύρος Ζαπάντης, στα ντραμς και τα καχόν ο Σωτήρης Ματσάγκας και στο τραγούδι και τα φωνητικά οι Σωτηρία Αθανασοπούλου, Σπύρος Μπερής, Αγγελική Οικονόμου, Νίκος Ζώης και Χρήστος Λαδόπουλος.
Περισσότερα για το προφίλ και τις δραστηριότητες του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου διατίθενται στην ιστοσελίδα του https://guitar-ioannina.blogspot.com/

Σχετικά άρθρα

Εντός έδρας… το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου

5η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας Ιωαννίνων