Πολιτισμός

«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» στο Καμπέρειο

Την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ παρουσιάζει το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της 19ης Συνάντησης Μαθητικών Θιάσων Ηπείρου.

Πρόκειται για μια παράσταση σε μετάφραση του Γιάννη Καλατζόπουλου και σε σκηνοθεσία Αγαθής Τέλη, που θα ανέβει στο «Καμπέρειο» Θέατρο τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.
Η μουσική επιμέλεια είναι του Δημήτρη Καραγεώργου, οι φωτισμοί του Πάνου Ευαγγέλου, τα σκηνικά της Χριστίνας Κατσαρέα και η ενδυματολογία της Αγγελικής Δαρίτση.
Συμμετέχουν 44 μαθητές του Παιδικού Εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Ο Αλέξανδρος Βακαλόπουλος υποδύεται τον Λύσανδρο, η Μάρσυ Εγγλέζου και η Έλενα Βράνου την Ερμία, ο Γιώργος Εγγλέζος τον Δημήτριο, η Μαριτίνα Ιωάννου και η Θεοδώρα Σταυροπούλου την Ελένη, ο Κωνσταντίνος Χαρίσης τον Θησέα, η Βένια Λέτσιου την Ιππολύτη, ο Χριστόφορος Παπαϊωάννου τον Όμπερον, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Ελένη Μπρίκου και η Τερέζα Λιουμπένοβα την Τιτάνια, και η Έλια Τάτση, η Σπυριδούλα Μουστακλή και η Μελίνα Κατσάνου την Πουκ.
Τα μικρά σκανταλιάρικα ξωτικά, συνοδεία της όμορφης Τιτάνιας, βασίλισσας του Νεραιδόκοσμου, υποδύονται οι Εξαρχόπουλος Βασίλης, Εξαρχοπούλου Χριστίνα, Θεμελή Ανδριάννα, Θεμελή Ελεονώρα, Κορδώση Αγγελίτα, Μαμώλης Διονύσης, Μηχαηλίδη Λένια, Παπαδημητρίου Ανναμπλού, Ραμαντζά Κλειώ, Σπέγγου Μιλένα, Τασολάμπρου Ίλια, Τσεντσερή Γαρυφαλιά, Τσίπη Μελίνα και Χασκή Βικτωρία. Τέλος, τους Μάστορες υποδύονται οι Αναγνωστοπούλου Δάφνη, Αναγνωστοπούλου Σμαράγδα, Βλάχου Φαίη, Γλάρου Ναταλία, Καραμήτσου Ηλέκτρα, Κολιά Ελένη, Λάμπρου Λίνα, Λιάπη Αμαλία, Μπάρκα Αντωνία, Μπάσιου Μέλοντυ, Λώλη Ειρήνη, Σδράλλη Δώρα, Σιανάβα Σοφία, Τζαρτζούλη Μαριλένα και Χρήστου Αγγελίνα.
Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων κάνει γνωστό πως οι δωρεάν κάρτες εισόδου θα μοιραστούν, στην είσοδο του Θεάτρου, μια ώρα πριν την έναρξη της κάθε παράστασης.

Σχετικά άρθρα

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Ομάδων τον Μάιο

«Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Μπαίνει ο σπόρος για ένα νέο κλειστό θέατρο