Πολιτισμός

Κερνάνε «Μαύρη Σαμπούκα» στην Έκφραση

Μετά την εκκωφαντική επιτυχία του «Βίλα Αμαλίας», διανύοντας ήδη τη 2η σεζόν με τη «Μαύρη Σαμπούκα» και λίγο πριν «ξαναχτυπήσουν» στην Άρτα, οι Αντώνης Στάμος και Τόλης Παπαδημητρίου κάνουν μια στάση στα Γιάννενα, αποφασισμένοι ν’ «ανατινάξουν» το Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14).

Η υπόθεση απλή: Ένας ταξιτζής, ένας μουσικοσυνθέτης, ένα πτώμα και άφθονο αλκοόλ. Με «όπλο» τον ξέφρενο ρυθμό, «σκανδάλη» την έξυπνη ατάκα, «μπαρούτι» τους δύο ακραίους χαρακτήρες και «δυναμίτη» το γέλιο, η «Μαύρη Σαμπούκα» είναι μια κωμωδία-σφαίρα, που υπόσχεται την πιο ξεκαρδιστική «έκρηξη».
Η «Μαύρη Σαμπούκα» του Τόλη Παπαδημητρίου με τον ίδιο στον ρόλο του Βλάση Κουρούπα, τον Αντώνη Στάμο στον ρόλο του Διονύσιου Αβέρωφ και τους Ζέτα Λιάλιου και Δημοσθένη Μπουντούρη στους άλλους ρόλους, θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 9 το βράδυ.
Διάρκεια: 140΄ (με διάλειμμα). Γενική είσοδος 15 ευρώ, τ ιμή προπώλησης: 12 € (για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων) στα ταμεία του θεάτρου, στο Sherlock coffee maker (Αραβαντινού 14) και στα τηλέφωνα 2651554505 και 6907500710.

Σχετικά άρθρα

Θέατρο Έκφραση- Υποδέχεται και πάλι τους σπουδαστές του

Ηπειρωτικός Αγών

Σεμινάριο υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή

Πέφτει η αυλαία για τον «Ρομπέν των Δασών»