Πολιτισμός

«Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» στο Stage (κλήρωση προσκλήσεων)

Το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» του Τάσου Ιωαννίδη, παρουσιάζει η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Stage.

Ένα σύγχρονο μιούζικαλ για παιδιά, εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας, με εξαιρετικούς συντελεστές, γνωστούς ηθοποιούς, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά, με πολύχρωμα κουστούμια για λαχανοξωτικά, παπαγάλους, ιπποπόταμους, πεταλούδες, νεράιδες, σε περιπλανήσεις με βαρκούλες, τρενάκια, πατίνια, στο ρυθμό και την μαγεία των τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα».
O Τάσος Ιωαννίδης έγραψε τη μουσική και το πρωτότυπο σενάριο με τραγούδια έξυπνα, γλυκά, αστεία, που πέρα από την εκπαιδευτική τους χρησιμότητα είναι και πολύ διασκεδαστικά, ενώ υπογράφει και τη σκηνοθεσία μαζί με τον Χρήστο Τριπόδη.
Με ένα χαμόγελο κι ένα τραγούδι στα χείλη, οι τρεις ήρωες της παράστασης, η Χαχανένια, ο Λαχανίδας και ο Ατσίδας, παρέα με ηθοποιούς, χορευτές και μουσικούς, θα ταξιδέψουν τα παιδιά σε μια μαγική περιπλάνηση, πότε στον κόσμο του ονείρου και πότε στη σημερινή πραγματικότητα της τεχνολογίας.
Πρωταγωνιστούν οι Φώτης Σπύρος, Βασίλης Ζώης, Φαίη Ψωμαδάκη, Άννα Βασιλείου, Αλέξανδρος Σαριπανίδης, Τζούλια Σπυροπούλου, Μιχάλης Τριπόδης και ο Χρήστος Τριπόδης.
Θα δοθούν δύο παραστάσεις, στις 11.30 το πρωί και στις 6.15 το απόγευμα.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 9 ευρώ στο ταμείο και 8 ευρώ στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα), Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78) και Οπτικά Μάνθος (Αβέρωφ 16), καθώς και ηλεκτρονικά στο viva.gr.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για την παράσταση «Λάχανα και Χάχανα». Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Λάχανα και Χάχανα» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

 

Σχετικά άρθρα

Stage Ioannina- Αναστολή λειτουργίας έως 1η Μαΐου

Και μετά τις τζαμάλες… Στανίση

Δ. Υφαντής και Pagour Aman με χορούς κυκλωτικούς