Πολιτισμός

3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών διοργανώνει το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Κλείνοντας ένας κύκλος συμμετοχών με συλλόγους που δραστηριοποιούνται στα όρια του δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο του μακροχρόνιου σχεδιασμού και δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς χορευτές να παρουσιάσουν ένα μέρος του κόπου τους, πραγματοποιεί ακόμη μια ποιοτική εκδήλωση.
Στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν με παιδικά τμήματα ο Χορευτικός Όμιλος Χουλιαράδων, ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Νεοχωρόπουλου Δουρούτη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρακίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδαμιτσίων-Άμμου «Η Πρόοδος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Η Καλλιθέα Ιωαννίνων, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανιάς Ιωαννίνων και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών με τα τμήματα Δημοτικού και Γυμνασίου.
Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχουν οι εκπαιδευτικοί φυσικής αγωγής Ηλίας Γκαρτζονίκας, Βασίλης Ράπτης και Νικόλαος Νούσιας.

Σχετικά άρθρα

«Μιας πεντάρας νιάτα» από το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Επί Σκηνής»

Το Πνευματικό Κέντρο τιμά τον Σάββα Σιάτρα

Με Καβάκο, συναυλίες, θέατρο και ταινίες το επόμενο δίμηνο