Πολιτισμός

«Ατσαλένιες Μανόλιες από τους «Αθεράπευτους»

Τις «Ατσαλένιες Μανόλιες» του Ρόμπερτ Χάρλινγκ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παππά, παρουσιάζει η κεντρική θεατρική σκηνή του καλλιτεχνικού σωματείου «οἱ Αθεράπευτοι» στο θέατρο της Στοάς Ορφέα, από σήμερα Παρασκευή, στις 9.30 το βράδυ, και για επτά ακόμα παραστάσεις.

Έξι γυναίκες, διαφορετικών ηλικιών και προσωπικοτήτων, αντιμετωπίζουν την «πραγματική» ζωή, με την κωμική και την τραγική της πλευρά, άλλοτε με χιούμορ και ατέλειωτα αστεία, άλλοτε καταβεβλημένες από τα αναπάντεχα, αλλά πάντοτε με μια συγκινητική διάθεση αλληλοϋποστήριξης και αλληλοβοήθειας. Ένα εξόχως «ανθρωπιστικό» θεατρικό έργο.
Ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι Κατερίνα Παπλιάκου, Βαρβάρα Βαράκα, Μαρία Μπέλλου, Χριστίνα Βάρφη, Αγγελική Κουτσοθανάση και Παρασκευή Ροντογιάννη.
Οι επόμενες παραστάσεις θα δοθούν αύριο Σάββατο, μεθαύριο Κυριακή, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, την Παρασκευή 1, το Σάββατο 2, την Κυριακή 3 και την Τετάρτη 6 Μαρτίου. Οι παραστάσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου έχουν ώρα έναρξης στις 9.30 το βράδυ, της Κυριακής στις 8 το βράδυ και της Τετάρτης στις 9 το βράδυ.
Είσοδος 8 ευρώ και 6 ευρώ στην προπώληση στα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης και Χαρτέξ. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6981981067 και 6981981058.

Σχετικά άρθρα

«Ορίζοντες Ηπείρου»: Κούνησε μαντήλι και ο Δημήτρης Παππάς

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος & ο Μάγος Αρρογκάντο» και αυτή την Κυριακή

Ηπειρωτικός Αγών

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος & ο Μάγος Αρρογκάντο» από τους «Αθεράπευτους»