ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Πώς να πεις μια ιστορία» στο café bar Σκάλα

Γεννιόµαστε µέσα στις ιστορίες. Μας συντροφεύουν στο προσκέφαλο της παιδικής µας ηλικίας, στις διηγήσεις των µεγάλων, στις παρέες των φίλων και στον χώρο της δουλειάς. Οι ιστορίες βρίσκονται παντού – και έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο.

Το βιβλίο «Πώς να πεις μια ιστορία» της δρ. Αγγελικής Κοσμοπούλου (εκδ. Λιβάνη) μας εισάγει στον κόσμο του storytelling και των εφαρμογών του. Γιατί λέμε ιστορίες και ποια είναι η αξία της δικής μας; Πώς συνδέεται η αφήγηση με την επαγγελματική και την προσωπική μας ζωή; Ποιες ιστορίες χρειάζεται να μοιραστούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στη δουλειά, στην επιστήμη και στη δημόσια ζωή;
Όσοι βρεθούν στο café bar Σκάλα Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη συγγραφέα και να ανακαλύψουν τον κόσμο της αφήγησης μέσα από μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με ομιλήτριες από τον χώρο της επιστήμης, της επικοινωνίας και του θεάτρου.
Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν η γιατρός και συγγραφέα Νεκταρία Ζαγοριανάκου, η αφηγήτρια Μαρία Μαχαίρα, η δραματουργός – μουσικολόγος Γιώτα Παναγή και η επικοινωνιολόγος Έλενα Τσαγκαράκη.