ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Βήμα για την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων η παρουσία στη ΔΕΘ

Τα περίπτερα των επιχειρήσεων και εκθετών από την περιοχή των Ιωαννίνων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Ευθύμιος Χρυσοστόμου, ο διευθυντής Ιωάννης Δασκαλόπουλος και στελέχη.

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκθέτες, που αντιπροσωπεύουν τον πλούτο της τοπικής οικονομίας και την καινοτομία που υπάρχει στον τομέα τους, και να εκφράσουν την απόλυτη στήριξή τους αλλά και την υπερηφάνεια τους για τις επιτυχίες τους.

«Η παρουσία μας στην έκθεση αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την προώθηση της επιχειρηματικής μας κοινότητας και την ενίσχυση της συνεργασίας με επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Επίσης, αναγνωρίζουμε τη σημασία της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας μας και της διεθνούς προβολής των επιχειρήσεών μας. Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις επιχειρήσεις της περιοχής μας και να προωθεί την οικονομική ανάπτυξη των Ιωαννίνων με κάθε τρόπο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Σχετικά άρθρα

Αντιτίθεται στα Τελωνειακά Ελεγκτικά Κέντρα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Νέα παράταση στο πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για κατάρτιση 300 ανέργων

Πλατφόρμα προβολής και διασύνδεσης από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων