ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ – Μια γιορτή για το προσωπικό και τις οικογένειές τους στην Άρτα

Μια μεγάλη γιορτή για τους εργαζομένους της και τις οικογένειές τους πραγματοποίησε η «Ήπειρος ΑΕΒΕ» στο εργοστάσιό της στην Άρτα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 300 άτομα που, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Στέφανο Παντελιάδη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκαν για τη διαδικασία και τα στάδια παραγωγής των προϊόντων, αλλά και τα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας που ακολουθεί η εταιρεία. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με εκλεκτά εδέσματα με προϊόντα «Ήπειρος», μουσική, κληρώσεις δώρων και ταξιδιών, αλλά και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά στον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου.
«Στην “Ήπειρος” είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που βρεθήκαμε όλοι μαζί, ανταλλάξαμε ιστορίες και εμπειρίες, και περάσαμε μια όμορφη και χαλαρή ημέρα με τους συναδέλφους και τις οικογένειές μας. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και της δραστηριότητάς της “Ήπειρος” ήταν ανέκαθεν ο άνθρωπος, επενδύοντας σε σταθερές, μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας τόσο με τους εργαζόμενους όσο και με τους προμηθευτές μας. Μέσα από την εκδήλωση αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους της “Ήπειρος” για την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ηHR Director της «Ήπειρος ΑΕΒΕ» Ζένια Δελαγραμμάτη.

Σχετικά άρθρα

Στην ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ το γάλα της «Ένωσης Αγροτών»

Έξι βραβεία για την «Ήπειρος» στα φετινά Mediterranean Taste Awards

Λιγότερο από το 1% των απορριμμάτων της «Ήπειρος» σε ΧΥΤΑ

Ηπειρωτικός Αγών