ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Τελευταία μέρα αιτήσεων για την 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

Την 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων «Γνωρίζοντας τα τοπικά μας προϊόντα - GO LOCAL» διοργανώνει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων από τις 31 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Μαβίλη, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Η «3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων – Go Local 2023» στοχεύει στην άμεση προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, την προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων, την ενδυνάμωση του brand name των προϊόντων της Π.Ε. Ιωαννίνων, την τόνωση της αγοράς, την προβολή της γιαννιώτικης γαστρονομίας και τη στήριξη των κλάδων τροφίμων και ποτών.
Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προσκαλεί τις επιχειρήσεις-μέλη της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων και ποτών, να συμμετάσχουν με περίπτερο στην έκθεση για να προβάλλουν τα προϊόντα τους. Όπως επισημαίνει το Επιμελητήριο, οι καλαίσθητοι χώροι που θα διαμορφωθούν, καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες μιας σωστής και ολοκληρωμένης προβολής των επιχειρήσεων.
Το κόστος συμμετοχής καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το Επιμελητήριο υπό την προϋπόθεση η συμμετέχουσα επιχείρηση να είναι ενεργό μέλος του και ταμειακά ενήμερη ως προς την επιμελητηριακή συνδρομή τουλάχιστον της τρέχουσας χρήσης.
Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση δίνει τη δυνατότητα πώλησης προϊόντων με αυστηρή προϋπόθεση την έκδοση παραστατικών από τον εκάστοτε πωλητή.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν το αργότερο έως σήμερα Τετάρτη 23 Αυγούστου, στις 2 το μεσημέρι, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και να την αποστείλει ή να την προσκομίσει στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων ( κα Άννα Ζέρβα, Πουτέτση 14, Τηλ.: 2651076589, e-mail: enterprise-europe@cci-ioannina.gr , www.cci-ioannina.gr ).

Σχετικά άρθρα

Στο επίκεντρο τα «εργατικά χέρια» από τις Φιλιππίνες

Αντιτίθεται στα Τελωνειακά Ελεγκτικά Κέντρα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Νέα παράταση στο πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για κατάρτιση 300 ανέργων