ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Συμφέροντα και δολοπλοκίες καταγγέλλει ο Γρ. Γκίκας

Για συμφέροντα και δολοπλοκίες στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης «Ισχυρό Επιμελητήριο» Γρηγόρης Γκίκας, με αφορμή τα όσα διημείφθησαν στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Γκίκας εστιάζει σε δύο γεγονότα: το πρώτο έχει να κάνει με τη μη παραίτηση του ανεξάρτητου πλέον συμβούλου Βασίλη Βασιλείου από τη θέση του γενικού γραμματέα της Διοικούσης Επιτροπής, αν και στην επιστολή του προς το Δ.Σ. έθεσε ξεκάθαρα θέμα για ελλιπή και υποβαθμισμένη διοίκηση του Επιμελητηρίου. Το δεύτερο αφορά το ζήτημα της «αποστασίας» μελών της παράταξης Δημητρίου, που δεν στήριξαν τον κ. Χρυσοστόμου για τη θέση του προέδρου.
«Θεωρώ πως ο κ. Δημητρίου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, γνώριζε –πριν την εκλογή προέδρου- τις προθέσεις κάποιων μελών της παράταξης Μήτση, κάτι που επιβεβαιώνει πως πίσω από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου υπάρχουν συμφέροντα και δολοπλοκίες που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια τον θεσμό του Επιμελητηρίου. Ήρθε η ώρα ο επιχειρηματικός κόσμος των Ιωαννίνων στις εκλογές του Νοεμβρίου να δώσει τη δική του απάντηση σε όλα αυτά τα αρνητικά γεγονότα, με το να τους αφήσει εκτός Επιμελητηρίου», αναφέρει στη δήλωσή του ο Γρ. Γκίκας.

Σχετικά άρθρα

«Ισχυρό Επιμελητήριο»: Δε δίνει καμία πίστωση χρόνου στον Μ. Χρυσοστόμου

Την παραίτηση Δ. Δημητρίου ζητά η αντιπολίτευση στο Επιμελητήριο – Τι απαντά ο Δ. Δημητρίου

Ηπειρωτικός Αγών

Προαναγγελία «κουρέματος» στις συνδρομές του Επιμελητηρίου