ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Συνεταιριστική Ασφαλιστική – Στόχος η ενίσχυση της παρουσίας της στην Ήπειρο

Στην πόλη των Ιωαννίνων θα συνεδριάσει αύριο το διοικητικό συμβούλιο της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, με την επιλογή κάθε άλλο παρά τυχαία να είναι, καθώς στην περιοχή διαθέτει ισχυρούς πυλώνες, όπως ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Πίνδος», η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου και ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών».

Μια μικρή πολυεθνική τη χαρακτήρισε ο πρόεδρός της Αλέξανδρος Κοντός, γνώριμος και από τη θητεία του ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επί κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, τονίζοντας την αμιγώς συνεταιριστική φιλοσοφία της εταιρίας, που προκύπτει και από τη μετοχική της σύνθεση, αποτελούμενη κατά 50% από σπουδαίους ελληνικούς συνεταιριστικούς οργανισμούς και το υπόλοιπο 50% από ευρωπαϊκούς κολοσσούς της συνεταιριστικής ιδέας, όπως η ιταλική Unipol, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στην Ιταλία, η γαλλική Macif και η P&V Βελγίου, που της εξασφαλίζουν κεφαλαιακή επάρκεια και υψηλή τεχνογνωσία. Ο κ. Κοντός ανέφερε ως συγκριτικό πλεονέκτημα της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής το ότι αποζημιώνει γρηγορότερα από κάθε άλλη ασφαλιστική, σημείωσε την ανοδική πορεία στην παραγωγή της και κατέληξε λέγοντας ότι σκοπός της είναι να ενδυναμώσει τη συνεργασία με τις συνεταιριστικές ενώσεις στην περιοχή.
Εταιρεία πρότυπο τη χαρακτήρισε ο εμπορικός της διευθυντής Στάθης Γκόργκας, επισημαίνοντας ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης με σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα, που απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και στους επιχειρηματίες, ενώ ως κύριο ατού της παρουσίασε το ανθρώπινο πρόσωπο.
Τη διοίκηση της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής καλωσόρισαν στα Γιάννενα ο πρόεδρος του ΑΠΣΙ «Πίνδος» Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος είναι και μέλος του Δ.Σ., ο πρόεδρος της Τράπεζας Ηπείρου Κώστας Ζωνίδης και ο πρόεδρος του ΓΑΣ Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών» Χάρης Λιούρης. «Έχουμε μια συνεχόμενη, μακροχρόνια και αδιάλειπτη συνεργασία, που θέλουμε να συνεχιστεί και να φέρει καλύτερα αποτελέσματα επ’ ωφελεία και των δύο πλευρών», ανέφερε ο κ. Δημητρίου.

Σχετικά άρθρα

«Συμμαχία» για την γνωριμία των παιδιών με την τέχνη