ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Από 17 Μαΐου οι απευθείας πτήσεις Ιωάννινα – Τελ Αβίβ

Από την Τετάρτη 17 Μαΐου ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Τελ Αβίβ και Ιωαννίνων και μέχρι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Από σήμερα οι απευθείας πτήσεις είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας Aegean, έτσι ώστε όποιος το επιθυμεί, να μπορεί να κλείσει άμεσα και εύκολα τα εισιτήριά του.
Όπως σημειώνει σε δελτίο τύπου η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, με τις απευθείας πτήσεις καθίσταται ευκολότερη η πρόσβαση στα Γιάννενα για τους Ισραηλινούς τουρίστες, για τους οποίους άλλωστε η περιοχή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ως προορισμός. Παράλληλα, θα καταστεί για τους κατοίκους της Ηπείρου, αλλά και όλης της Δυτικής Ελλάδας, πολύ πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική η μετάβαση στο Ισραήλ και τους Άγιους Τόπους.
Η πρώτη πτήση από το Τελ Αβίβ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 7.40 το απόγευμα, θα έχει διάρκεια 2.30 ωρών και θα φτάσει στα Γιάννενα στις 10.10 το βράδυ, με την τιμή της αυτή τη στιγμή να ξεκινάει από τα 155.31 ευρώ. Αντίστοιχα, η πρώτη πτήση από τα Γιάννενα προς στο Τελ Αβίβ την ίδια ημέρα αναχωρεί στις 10.55 το βράδυ και προσγειώνεται στη 1.25 μετά τα μεσάνυχτα με τιμές από τα 139.30 ευρώ αυτή τη στιγμή.
Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων εκφράζει την ικανοποίησή της για την έναρξη των απευθείας πτήσεων από και προς το Ισραήλ, επισημαίνοντας για ακόμα μία φορά τον ουσιαστικό ρόλο του Διεθνούς Αεροδρομίου των Ιωαννίνων στην ανάπτυξη του τουρισμού και της οικονομίας στην περιοχή μας.

Σχετικά άρθρα

Αναμονή και αγωνία για τους Ισραηλινούς που βρίσκονται στα Γιάννενα

Γεωργία Χαλάτση

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

Γεωργία Χαλάτση

«Προσεχώς» στα συστήματα κρατήσεων η πτήση Ιωάννινα – Τελ Αβίβ