ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Ενημερωτική εκστρατεία για το «Ελλάδα 2.0» στα Γιάννενα

Στα Γιάννενα συνεχίζει το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών - φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Η ένατη, κατά σειρά, εκδήλωση που συνδιοργανώνουν, θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα Ευεργετών του ξενοδοχείου Grand Serai. Ομιλητές θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του 6ου Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας Δημήτριος Λάμπρου, ενώ τον συντονισμό έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Έλενα Στάμου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας στο YouTube και από τη σελίδα του στο Facebook.

Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Σχετικά άρθρα

Ένα ακόμη… «στο τέλος του έτους» για το Π.Δ. της Παμβώτιδας

Αποστόλης Τζελέτας

Στ. Τζιμογιάννης: «Υπερίσχυσαν ο κομματισμός και οι προσωπικές φιλοδοξίες»

Με συνεργασία της μειοψηφίας η νέα διοίκηση στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ηπείρου