ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

10,5 τόνοι στραγγιστό γιαούρτι «Δωδώνη» σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Σε παραγωγή 10,5 τόνων στραγγιστό γιαούρτι ελαφρύ 2% προχώρησε η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», προκειμένου να διατεθεί σε φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο, την Αττική, την Ξάνθη, τη Δράμα, καθώς και σε νησιά του Αργοσαρωνικού και του Βορείου Αιγαίου, στηρίζοντας έτσι όσους έχουν πραγματικά ανάγκη και υπηρετώντας μια κοινωνία αγάπης και αλληλεγγύης.

Αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης ευάλωτων πολιτών, η εταιρεία υποστήριξε έμπρακτα το σημαντικό έργο της Περιφέρειας Ηπείρου και πολλών ακόμη φορέων, ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών, μέσω του «Μπορούμε», της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιά, της Μητρόπολης της Θήβας και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διαθέτοντας το στραγγιστό γιαούρτι ελαφρύ 2% σε σχολεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και συσσίτια.
Θέτοντας σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο, η «Δωδώνη», μέσω του πολύπλευρου προγράμματος η “Γεύση του καλού”», τα τελευταία δέκα χρόνια έχει προχωρήσει σε σημαντικές δωρεές, προσφέροντας αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα, που ξεπερνούν τους 100 τόνους. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία στηρίζει διαχρονικά την ευρύτερη ελληνική κοινωνία μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα μέρη.
Παράλληλα, η «Δωδώνη» στηρίζει σταθερά με γαλακτοκομικά προϊόντα ιδρύματα, νοσοκομεία, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, που στέκονται στο πλευρό ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, ενώ τροφοδοτεί σε καθημερινή βάση το ΚΔΑΠ της Μητρόπολης Ιωαννίνων, ενορίες καθώς και το γηροκομείο και ορφανοτροφείο της μονής Δουραχάνης.
«Προσωπικά, νιώθω τεράστια συγκίνηση για το έργο της οικογένειας της “Δωδώνη”. Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε σκληρά, ήρθαμε σε επικοινωνία με πάρα πολλούς φορείς, καταγράψαμε τις ανάγκες τους και προχωρήσαμε σε αυτή τη σημαντική δωρεά. Η υλοποίηση αυτής της τεράστιας προσπάθειας δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια και στήριξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση να συμβάλλουμε στο μέγιστο στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας, ενώ παράλληλα θα ενισχύουμε πρωτοβουλίες και δράσεις φορέων, που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων όσοι χρειάζονται την υποστήριξή μας. Μαζί, μετουσιώνουμε τη «Γεύση του καλού» σε γεύση προσφοράς και αγάπης», αναφέρει σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της «Δωδώνη» Μιχάλης Παναγιωτάκης.

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία Δωδώνη -Μιλιόρα Φάρμ για εισκόμιση γάλακτος και όχι μόνο

Δωδώνη: Στη Vivartia το σύνολο των μετοχών

Τέσσερα βραβεία για τη «Δωδώνη» στα Greek Exports Awards 2023