ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Οφέλη και για την επιχειρηματικότητα από τη «Διπλωματία Πόλεων»

Σημαντικά οφέλη και για την επιχειρηματικότητα προέκυψαν από τις συναντήσεις που πραγματοποίησαν στην Κύπρο ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Βασίλης Βασιλείου και ο οικονομικός επόπτης Μάκης Χρυσοστόμου, στο πλαίσιο της συμμετοχής στη δράση «Διπλωματία πόλεων» του Δήμου Ιωαννιτών.

Οι κ.κ Βασιλείου και Χρυσοστόμου είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να συμμετάσχουν σε Β2Β συναντήσεις, δημιουργώντας συνθήκες αναπτυξιακής στρατηγικής των επιχειρήσεων και να ανταλλάξουν σκέψεις, αγωνίες και ιδέες για την επόμενη ημέρα της επιχειρηματικότητας.
Παράλληλα, βρέθηκαν στο Επιμελητήριο της Λευκωσίας, συναντώντας τη διοίκηση, καθώς και επιχειρηματίες από την Κύπρο. Ο κ. Βασιλείου παρουσίασε αναλυτικά την οικονομική αποτύπωση της περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων μέσω των στοιχείων που έχει στην διάθεση του το Επιμελητήριο Ιωαννίνων από την οικονομική μελέτη την οποία είχε πραγματοποιήσει το προηγούμενο διάστημα.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, το κλίμα που δημιουργήθηκε με τους επιχειρηματίες της Κύπρου, δημιούργησε σημαντικές συνθήκες συνεργασίας, οι οποίες θα αποτυπωθούν το επόμενο διάστημα, καθώς θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση στα Γιάννενα μετά από πρόσκληση που έκανε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

Νέα παράταση στο πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για κατάρτιση 300 ανέργων

Πλατφόρμα προβολής και διασύνδεσης από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Βήμα για την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων η παρουσία στη ΔΕΘ