ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Συνεχίζει με πρόεδρο τον Χ. Λιούρη η «Ένωση Αγροτών»

O Χάρης Λιούρης συνεχίζει στη θέση του προέδρου του Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών», μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου για την εκλογή νέου επταμελούς διοικητικού συμβουλίου, καθώς και τριμελούς Εποπτικού Συμβουλίου, με τετραετή θητεία, και την κατανομή αξιωμάτων.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Νούσιας Ιωάννης, γραμματέας ο Γεώργιος Τζιάλλας, ταμίας ο Θωμάς Παππάς και μέλη οι Νικόλαος Καραμπίνας, Αθανάσιος Κατσανάκης και Αναστάσιος Περιστέρης. Για το Εποπτικό Συμβούλιο θα ακολουθήσει συνεδρίαση για την εκλογή του Πρόεδρου.
Σε δηλώσεις του, ο εκλεγείς πρόεδρος Θεοχάρης Λιούρης ευχαρίστησε τόσο όλους τους υποψήφιους όσο και όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού, τα οποία συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα ότι η νέα διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη διοίκηση, προκειμένου η οργάνωση να φτάσει εκεί που της αρμόζει, πάντα με γνώμονα τη εξυπηρέτηση των παραγωγών ολόκληρου του νομού.

Σχετικά άρθρα

Από ευκαιρία… αναγκαιότητα η αξιοποίηση των προγραμμάτων

Ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ, τα Σχέδια Βελτίωσης και το Leader

Συρρίκνωση της κτηνοτροφίας και το 2023 βλέπει ο Χ. Λιούρης