Επενδύοντας σταθερά στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων αποκλειστικά από 100% ελληνικό γάλα, στον φετινό διαγωνισμό διακρίθηκε με τρία χρυσά αστέρια για το γιαούρτι «Δωδώνη» χωρίς λακτόζη, ένα προϊόν που αφορά τις αγορές του εξωτερικού, με δύο χρυσά αστέρια για το πρόβειο γιαούρτι «Δωδώνη» και το νέο κατσικίσιο γιαούρτι «Δωδώνη» που λάνσαρε πρόσφατα, καθώς και με ένα χρυσό αστέρι για το ημίσκληρο τυρί «Δωδώνη ΤουΤοστ».
Οι νέες αυτές διακρίσεις αποδεικνύουν ακόμη μία φορά την αφοσίωση της εταιρείας στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων εξαίρετης ποιότητας και ανώτερης γεύσης, τα οποία μεταφέρουν καθημερινά τη Γεύση του Καλού στο τραπέζι των καταναλωτών σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου.
Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 120 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.
«Για την οικογένεια της “Δωδώνη” αποτελεί μεγάλη τιμή και επιβράβευση το γεγονός πως τα προϊόντα μας διακρίνονται συνεχώς για την άριστη ποιότητα τους και την αυθεντική γεύση τους σε θεσμούς εγνωσμένου κύρους, όπως τα Superior Taste Awards από το iTQi. Μένουμε πιστοί στο όραμα μας και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα τη φιλοσοφία μας να αποτελούμε τη “Γεύση του Καλού”, παράγοντας γαλακτοκομικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας μόνο από 100% ελληνικό γάλα. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μας που με αγάπη και μεράκι, φροντίζουν ώστε τα αγνά μας προϊόντα να πληρούν αυστηρότατα κριτήρια ποιότητας, καθώς και στους καταναλωτές που αναγνωρίζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων “Δωδώνη” και τα επιλέγουν καθημερινά», δήλωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της «Δωδώνη» Μιχάλης Παναγιωτάκης.
Πολλά αστέρια για τη «Δωδώνη» στα Superior Taste Awards 2020
Για ακόμη μία φορά ξεχώρισε η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» στα διεθνώς αναγνωρισμένα Superior Taste Awards, αποσπώντας βραβεία ανώτερης γεύσης για τέσσερα προϊόντα της.