ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

H Terracom «αγκαλιάζει» τους Οργανισμούς Υγείας παγκοσμίως

Δύο προϊόντα της, το QR-Patrol και το MyLoneWorkers, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό, διευκολύνοντας την άμεση επικοινωνία και συντονισμό μεταξύ εμπλεκόμενων εργαζομένων, εθελοντών και φορέων, προσφέρει η γιαννιώτικη εταιρία Terracom στους οργανισμούς υγείας παγκοσμίως.

«H Terracom, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις γύρω από τη μετάδοση του COVID-19 και με πλήρη αίσθηση της ανάγκης φροντίδας ειδικά των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων, επιθυμεί να εκφράσει με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη της, σε όλους όσοi έχουν επηρεαστεί και ειδικά στους ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που δίνουν κάθε μέρα μάχη ενάντια στο νέο αυτό ιό», αναφέρει ο CEO της Terracom Δημήτρης Ζαχαράκης.
Στο πλαίσιο της προσφοράς της προς την κοινωνία και την ανάγκη να συνδράμει ειδικά σε συστήματα υγείας που δοκιμάζονται κάτω από το βάρος της νέας πρωτόγνωρης απειλής, μαζί με τους συνεργάτες και επενδυτές της στον οίκο Brookstreet Equility Partners (brookstreetequity.com), προχωρά στην δωρεάν παροχή για ένα χρόνο των δύο αυτών προϊόντων σε νοσοκομεία, ινστιτούτα υγείας, ΜΚΟ σχετικές με την υγεία και την περίθαλψη κλπ.
Τα συγκεκριμένα λογισμικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να συνεισφέρουν στην επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των εργαζόμενων/εθελοντών και των προϊστάμενων/συντονιστών, στην άμεση αναφορά και την ανταπόκριση σε περιστατικά χρησιμοποιώντας πολυμεσική επικοινωνία, στην ταχύτερη κινητοποίηση των εργαζόμενων και των εθελοντών σε περίπτωση ανάγκης, στην άμεση παροχή οδηγιών σε εθελοντές σε όποιο σημείο και αν βρίσκονται, και στη μείωση του χρόνου διαχείρισης μέσω της αυτοματοποίησης των καθημερινών εργασιών και των αναφορών των εργαζόμενων και των εθελοντών.
Η Terracom είναι μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας, η οποία έχει αναπτύξει την παγκοσμίου φήμης πλατφόρμα για τη διαχείριση εργατικού δυναμικού QR-Patrol και MyLoneWorkers, που βασίζονται σε cloud και SaaS (Salesoftwareasservice). Η εταιρεία εδρεύει στην Ελλάδα και εξυπηρετεί πελάτες σε 82 χώρες π.χ. Αεροδρόμιο Heathrow, GS4, Brinks, Securitas, CarnegieMellon, Hilton, IKEA κλπ.
Η Brookstreet είναι ένας επενδυτικός όμιλος με έδρα το Λονδίνο, που υποστηρίζει δυναμικές και καινοτόμες επιχειρήσεις, οι οποίες παρουσιάζουν ισχυρές διεθνείς εμπορικές προοπτικές με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή τους.

Σχετικά άρθρα

Επανέρχονται οι συστάσεις για χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους

Γεωργία Χαλάτση

«Επιμένει» να μας ταλαιπωρεί ο κορωνοϊός

Τετραήμερη εργασία για δεύτερο καλοκαίρι από την Terracom