ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Εορταστικό ωράριο σε εμπορικά καταστήματα και κομμωτήρια

Με εορταστικό ωράριο θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου η αγορά της πόλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, από την ερχόμενη Δευτέρα έως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Με αυτό το ωράριο θα λειτουργήσουν και τη Δευτέρα 23, την Παρασκευή 27 και τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.
Τα Σάββατα 21 και 28 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι και τις Κυριακές 22 και 29 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Κλειστά θα είναι τα καταστήματα τα Χριστούγεννα και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, την Πρωτοχρονιά και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου. Από την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου επανέρχεται το κανονικό ωράριο.
Με εορταστικό ωράριο θα λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες και τα κομμωτήρια. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συντεχνίας Κουρέων– Κομμωτών Ν. Ιωαννίνων, από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτά από τις 8.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, ενώ με το ίδιο ωράριο θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, την Παραμονή των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28 και τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, καθώς και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Κλειστά θα είναι τα κομμωτήρια τα Χριστούγεννα και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, την Πρωτοχρονιά και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου. Από την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου επανέρχεται το κανονικό ωράριο.

Σχετικά άρθρα

Κατεβάζουν ρολά τα εμπορικά καταστήματα για το φορολογικό

Ολίγων λεπτών λόγω βροχής η διαμαρτυρία

Η Ελένη Κιοσσέ νέα πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο