ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Τράπεζα Ηπείρου- Νέο κατάστημα στη Φιλιππιάδα

Την παρουσία της στην περιοχή της Ηπείρου ενισχύει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου με την έναρξη της λειτουργίας του 9ου υποκαταστήματός της στη Φιλιππιάδα, πριν από λίγες ημέρες.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Μπιζανίου 266 και Γριμπόβου (τηλ. 2683301230) και διευθυντής είναι ο Ευάγγελος Λελοβίτης, γνωστός στην τοπική κοινωνία λόγω άλλων θέσεων ευθύνης που είχε αναλάβει σε τράπεζες της περιοχής.

«Η Τράπεζα Ηπείρου, με τη παρουσία της στην περιοχή της Φιλιππιάδας, συνεχίζει να συμβάλει ουσιαστικά τόσο στην εξυπηρέτηση των ιδιωτών, όσο και των τοπικών επιχειρήσεων, ενισχύοντας παράλληλα την ανάπτυξη της περιοχής. Με βασικό της στόχο να είναι η τράπεζα πρώτης επιλογής στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου για ιδιώτες, οικογένειες, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και φοιτητές, η Τράπεζα Ηπείρου βρίσκεται δίπλα στου κατοίκους της Φιλιππιάδας, γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των τοπικών επιχειρήσεων ανά κλάδο. Παράλληλα, παραμένει δίπλα τους προκειμένου να σχεδιάσουν από κοινού το προϊόν που τους ταιριάζει, προσφέροντάς τους άμεσα και ευέλικτα μια ολοκληρωμένη συμβουλευτική καθοδήγηση», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

Σχετικά άρθρα

Με αναφορές στο έλλειμμα τραπεζικής εξυπηρέτησης

Με δύο ομιλητές στο TechFuse η Τράπεζα Ηπείρου

Ενεργοποίηση της δυνατότητας πληρωμών μέσω IRIS Payments από την Τράπεζα Ηπείρου