ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Σάρωσε τα βραβεία η «Πίνδος» και το 2019

Με σημαντικά βραβεία σε εγνωσμένης αξίας και αξιοπιστίας διοργανώσεις διακρίθηκε για ακόμη μια χρονιά ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Η Πίνδος», που διαγράφει μία εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης στο πλαίσιο ενός πρότυπου μοντέλου επιχειρείν.

Αποτελώντας για εδώ και πάνω από 60 χρόνια τον ηγέτη της ελληνικής πτηνοτροφίας και διατηρώντας σταθερά την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών, ο κύκλος των διακρίσεων άνοιξε με τo βραβείο «Ανάπτυξη και Επενδύσεις» στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», όπου διακρίθηκε για τις σημαντικές κινήσεις που κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του στους τομείς της ανάπτυξης και των επενδύσεων.

Όμως οι διακρίσεις για την Πίνδος δεν σταματούν εδώ. Κατά τη φετινή διοργάνωση «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS – Τα αγαπημένα όλων μας», η «Πίνδος» βραβεύθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά με το βραβείο bronze για τα 30 χρόνια ειδικής εκτροφής για το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής.

Το σερί των καλοκαιρινών βραβεύσεων συμπλήρωσε η διάκρισή της ως μία από τις «Εταιρείες Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας στο πλαίσιο των Diamonds of the Greek Economy 2019. Σε μία εκδήλωση που είναι θεσμός εδώ και 17 χρόνια ο ΑΠΣΙ διακρίθηκε ανάμεσα στις δυναμικότερες επιχειρήσεις της χώρας αποδεικνύοντας και έμπρακτα ότι, εδώ και πάνω από 60 χρόνια, αποτελεί ένα διεθνώς σύγχρονο πρότυπο επιχειρηματικότητας για την πτηνοτροφία, αλλά και για το σύνολο του αγροδιατροφικού κλάδου.

«Με βασικό μας επίκεντρο τον ίδιο τον καταναλωτή, οι 500 πτηνοτρόφοι που αποτελούμε τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Η Πίνδος», έχουμε δεσμευτεί απέναντί του να παράγουμε προϊόντα απαράμιλλης διατροφικής αξίας και ποιότητας και να αναπτύσσουμε συνεχώς το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του. Οι διακρίσεις που λάβαμε κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς είναι η αναγνώριση αυτής μας της προσήλωσης που έχει επιτευχθεί μέσα από συνεχείς επενδύσεις, αλλά και της συνεχούς προσπάθειάς μας για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας με κέντρο την περιφέρεια», ανέφερε, με αφορμή τις νέες σημαντικές διακρίσεις ο πρόεδρος Ανδρέας Δημητρίου.

Σχετικά άρθρα

Οι κουτσουλιές θα γίνονται ενέργεια

Στο τραπέζι οι οδοί πρόσβασης και τα ανταποδοτικά τέλη

Αγορά Εργασίας – Προσωπικό αναζητά η ΠΙΝΔΟΣ

advertorial