Αίθουσα Σύνταξης Οικονομία

Ηπειρώτικο Στραγγιστό γιαούρτι από τη ΔΩΔΩΝΗ

Διαθέσιμο στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα είναι πλέον το νέο ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, το νέο γιαούρτι, που δημιούργησε η ηπειρώτικη γαλακτοβιομηχανία, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ηπειρώτικη συνταγή, απαντώντας στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

Το ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό –πλήρες και ελαφρύ με 2% λιπαρά– είναι ένα προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια γεύση και μοναδική υφή. Παράγεται από 100% ηπειρώτικο φρέσκο γάλα, το οποίο συλλέγει καθημερινά η «Δωδώνη» από 60 επιλεγμένες φάρμες της Ηπείρου, τις οποίες υποστηρίζει τεχνικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στο κοινό μια νέα επιλογή στραγγιστού γιαουρτιού, που συνδέει την ηπειρώτικη παράδοση με τη σύγχρονη διατροφική τάση για προϊόντα αυθεντικής προέλευσης, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.
Για την παραγωγή του συγκεκριμένου προϊόντος, η «Δωδώνη» προχώρησε στη δημιουργία ειδικής γραμμής παραγωγής στις εγκαταστάσεις της στα Γιάννενα, πραγματοποιώντας μία επένδυση της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ.
Μετρώντας πλέον οκτώ κωδικούς γιαουρτιών, τα επόμενα χρόνια η εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει σημαντικά τη συγκεκριμένη κατηγορία, παράγοντας νέους κωδικούς προϊόντων με στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
«Συνεχίζοντας προσηλωμένοι στη δημιουργία νέων προϊόντων, όντας μέρος της Γεύσης του Καλού, του ολιστικού τρόπου ζωής και λειτουργίας μας με διαρκή στόχο την αναβάθμιση τόσο της διατροφής και όσο και της ποιότητας ζωής των καταναλωτών μας, δημιουργήσαμε αυτό το ξεχωριστό προϊόν. Το νέο στραγγιστό γιαούρτι, το ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες, καθώς παράγεται αποκλειστικά από 100% ποιοτικό, ηπειρώτικο γάλα ημέρας. Στόχος μας για το μέλλον ειναι να συνεχίσουμε να διερευνούμε τη συνολική κατηγορία των γιαουρτιών μας, ώστε να ικανοποιούμε πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών εντός κι εκτός συνόρων», αναφέρει ο αναπληρωτής CEO Μιχάλης Παναγιωτάκης.
Με σημείο εκκίνησης την Ήπειρο, η «Δωδώνη», εδώ και 56 χρόνια, μεταφέρει καθημερινά τη Γεύση του Καλού, δημιουργώντας 100 διαφορετικά είδη και διατηρώντας τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα, με πάνω από 5.500 παραγωγούς.

Σχετικά άρθρα

Δημοσιογράφοι από την Αμερική στη «Δωδώνη»

ΔΩΔΩΝΗ- Στο μέλλον και φέτα χωρίς λακτόζη

Συνέργειες της «Δωδώνη» για την προστασία και ανάδειξη της φέτας