ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Αστέρι Michelin για τον συνεργάτη της «Φέτας Ήπειρος»

Τον συνεργάτη της και γνωστό σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη συγχαίρει η Ήπειρος ΑΕΒΕ, καθώς, για άλλη μια φορά, βραβεύτηκε από τους ειδικούς της γαστρονομίας, διατηρώντας για 2η χρονιά το αστέρι Michelin για το εστιατόριό του Mavrommatis στο Παρίσι.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρία το γεγονός ότι ο κ. Μαυρομμάτης επιλέγει σταθερά τα προϊόντα της για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του», αναφέρει χαρακτηριστικά η γαλακτοβιομηχανία.

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο Mavrommatis, ξακουστό από το 1993 για την εκλεκτή ελληνική και κυπριακή κουζίνα του, συμπεριλήφθηκε και φέτος στον κατάλογο Michelin, μαζί με 621 εστιατόρια από όλη τη Γαλλία. Είναι μάλιστα το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο στο εξωτερικό που έχει λάβει αστέρι Michelin.

Τα αδέλφια Μαυρομμάτη, εκτός των εστιατορίων που διαθέτουν, ασχολούνται με την εμπορία επιλεγμένων ελληνικών προϊόντων στη Γαλλία. Η Ήπειρος ΑΕΒΕ συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την εταιρεία «Μαυρομμάτης» για τη διανομή των προϊόντων «Ήπειρος» στη γαλλική αγορά με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα που παρουσιάζουν συνεχή αύξηση.

«Είναι χαρά μας να βλέπουμε ότι τα προϊόντα μας, πέρα από τα διεθνή βραβεία ποιότητας και γεύσης που κερδίζουν κάθε χρόνο, αποτελούν ταυτόχρονα πηγή έμπνευσης και αναπόσπαστο συστατικό για έναν σεφ τέτοιου βεληνεκούς, όπως ο κ. Μαυρομμάτης», σχολίασε η διευθύντρια Μάρκετινγκ της Ήπειρος ΑΕΒΕ.

H Ήπειρος ΑΕΒΕ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Επεξεργάζεται ετησίως πάνω από 32.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον Αμμότοπο Άρτας.

Σχετικά άρθρα

Στην ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ το γάλα της «Ένωσης Αγροτών»

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ – Μια γιορτή για το προσωπικό και τις οικογένειές τους στην Άρτα

Έξι βραβεία για την «Ήπειρος» στα φετινά Mediterranean Taste Awards