Καθημερινά

«Αγάπη που μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται»

Μια φιλανθρωπική ημερίδα, με θέματα για τη νοηματική γλώσσα, τη διατροφή, τον αθλητισμό, το παιδί, τον εθελοντισμό και το life coaching, οργανώνουν ο Σύλλογος Υγιεινού και Δραστήριου Τρόπου Ζωής Fit Club Ioannina, το Τούνελ Σιωπής και το team της Herbalife.

Η ημερίδα, με τίτλο «Αγάπη που μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Du Lac.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η στήριξη της Στέγης Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα», με τους διοργανωτές να καλούν το κοινό να προσφέρει είδη καθαρισμού και τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης θα αναλάβει ο Παύλος Χήτας, ενώ θα υπάρχει και διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα από την Όλγα Τσαβδαρίδου.
Ομιλητές θα είναι η επιστημονική διευθύντρια της Στέγης «Ελένη Γύρα», ψυχοπαιδαγωγός Μαργαρίτα Γκογκάκη με θέμα «Συνυπάρχοντας με τον Αυτισμό», ο δάσκαλος νοηματικής γλώσσας Παναγιώτης Ζούπας με θέμα «Νοηματική γλώσσα, η γλώσσα του σώματος», η διαιτολόγος-διατροφολόγος Mcs Μαριάνθη Κάτσιου με θέμα «Διατροφή και παιδί», η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, σύμβουλος ευεξίας Αργυρή Χαλικιά με θέμα «Η ζωή… εν δράσει», η νηπιαγωγός, εκπαιδεύτρια προγράμματος tiny feet-big steps Γεωργία Γιαννακοπούλου με θέμα «Χτίζοντας έναν δεσμό αγάπης», οι ψυχολόγοι-παιδοψυχολόγοι Αγγελική Δρακοπούλου και Αντιγόνη Βρέλλη, η διαιτολόγος, γυμνάστρια και σύμβουλος ευζωίας Μάρθα Κώστα με θέμα «Το μυστικό της Ευτυχίας», ενώ θα υπάρξει και μια ομιλία για τον εθελοντισμό από μέλος της ανοιχτής εθελοντικής ομάδας Pagurstas.
Η εκδήλωση θα κλείσει με κοπή πίτας και κλήρωση δώρων.

Σχετικά άρθρα

Προσφορά τροφίμων σε κοινωνικές δομές από τους αστυνομικούς των Ιωαννίνων