ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Στο Συρράκο ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων

Δύο πορείες στο Συρράκο οργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Η πρώτη πορεία θα ξεκινήσει από το Συρράκο, θα φτάσει στους Καλαρρύτες και θα επιστρέψει στο Συρράκο. Πρόκειται για πορεία Α’ κατηγορίας, διάρκειας 3-4 ωρών. Η δεύτερη έχει ως σημείο εκκίνησης τον Άγιο Γεώργιο, με τους συμμετέχοντες να ανεβαίνουν έως την κορυφή Πρίζα, σε υψόμετρο 2.047 μ., για να καταλήξουν στο Συρράκο. Είναι πορεία Β’ κατηγορίας, διάρκειας επτά ωρών, με αρχηγό την Αικατερίνη Στατηρά.
Εάν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται και η διαδρομή θα επανεκτιμηθεί επί τόπου. Εξοπλισμός: ορειβατικό μποτάκι, ζευγάρι μπατόν, ατομικό φαρμακείο, αντιανεμικό – αδιάβροχο, γυαλιά ηλίου, νερό (τουλάχιστον 2-3L), καπέλο, κατάλληλο σακίδιο. Ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή και δεύτερη αλλαγή των ρούχων.
Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 7 το πρωί από την έξοδο του πάρκινγκ της κεντρικής πλατείας. Εντός του λεωφορείου συστήνεται η χρήση μάσκας.
Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στα γραφεία του Συλλόγου (Σμύρνης 15). Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2651022138.

Σχετικά άρθρα

Άφησαν υποσχέσεις οι μικροί αναρριχητές του ΕΟΣ Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών

Συνοδεία Λυκείου της Αττικής σε μονοπάτια του Ζαγορίου

Με τέσσερις αθλητές σε αγώνες αναρρίχησης ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων