ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Σεμινάρια «Διάφανο Σώμα» με τη Μαριάννα Τσαγκαράκη

Η Ομάδα Τέχνης «ΑΝ» καλωσορίζει τη Μαριάννα Τσαγκαράκη και τον 3μηνο της κύκλο σεμιναρίων «Διάφανο Σώμα».

Ο κύκλος απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να γευτούν το βάθος του σωματικού λόγου και να ανοίξουν τη δημιουργική τους πλευρά, ακόμα κι αν έχουν ελάχιστη ή καθόλου εμπειρία με την κίνηση. Αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για performers, ηθοποιούς, χορευτές, εικαστικούς, διότι βοηθάει στην εκλέπτυνση των αντιληπτικών εργαλείων, στον εμπλουτισμό της κίνησης, στο να διευρύνουν το φαντασιακό επίπεδο και να ενισχύσουν την ποιότητα παρουσίας τους. Επίσης απευθύνεται σε ανθρώπους που έρχονται από τον χώρο των εναλλακτικών θεραπειών, των πρακτικών somatics και της ψυχολογίας.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τις Κυριακές 29 Ιανουαρίου, 26 Φεβρουαρίου και 26 Μαρτίου, από τις 11.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα 222 του ΚΕΠΑΒΙ.
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη, καθώς ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 15 άτομα. Για την κράτηση θέσης χρειάζεται να κατατεθεί η προκαταβολή του ποσού των 50 ευρώ μέχρι τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.
Για πληροφορίες και κράτηση θέσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Μαριάννα Τσαγκαράκη στο facebook (Transparent Body), στο e-mail marianna.tsag@gmail.com και στο τηλέφωνο 6939554397, καθώς και με τη Γιάννα Κούλα στο τηλέφωνο 6948482129.

Σχετικά άρθρα

«Το μαιευτήριο» του Θ. Τριαρίδη για τρεις ακόμη παραστάσεις

Συστηματική αναπαράσταση του παραμυθιού «Το σκλαβί»

Σεμινάριο συστημικής αναπαράστασης παραμυθιών με την Καλλιόπη Άνθη

Ηπειρωτικός Αγών