ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Τμήματα θεάτρου για κάθε ηλικία στο Θέατρο «Κύκλος»

Τμήματα θεάτρου για κάθε ηλικία θα λειτουργήσει το Θέατρο «Κύκλος» τη φετινή χρονιά, με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το Θέατρο «Κύκλος», στο σύνολό του, σκοπό έχει να μεταδώσει γνώση, να εξάψει τη φαντασία και να ψυχαγωγήσει, να δημιουργήσει μοναδικά βιώματα και να διαμορφώσει μια συλλογική κουλτούρα βασισμένη στη θεατρική εμπειρία και την πίστη στη δύναμη της τέχνης. Μέσω της εκπαιδευτικής του διαδικασίας, με σεβασμό στο άτομο και αφοσίωση στο ομαδοσυνεργατικό περιβάλλον, προωθεί την καλλιτεχνική παιδεία, χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης και εμπνέει τους ανθρώπους από όλες τις ηλικίες να εξερευνήσουν νέες πτυχές του εαυτού τους και να πιστέψουν στις ικανότητές τους.
Λειτουργούν:
Παιδικό Τμήμα: Εισαγωγή στο θεατρικό παιχνίδι και μουσικοκινητική για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-5,5 ετών) και Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά δημοτικού (6-12 ετών).
Εφηβικό Τμήμα: Πρόγραμμα θεατρικών μαθημάτων για εφήβους (Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Φωνητική, Ιστορία θεάτρου, Πρωτότυπες συγγραφικές συνθέσεις, Δημιουργία παράστασης).
Τμήματα Ενηλίκων: Πρόγραμμα θεατρικών μαθημάτων για ενήλικες (Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Φωνητική, Αγωγή προφορικού λόγου, Σκηνογραφία, Μιούζικαλ, Ιστορία Θεάτρου, Πρωτότυπες συγγραφικές συνθέσεις, Δημιουργία παράστασης).
Υπεύθυνοι καλλιτεχνικού: Πέτρος Χριστακόπουλος και Μίνα Παππά. Διδάσκουν η ηθοποιός Μαρία Κατσουλίδη, η ηθοποιός και μουσικός Κατερίνα Βασιλείου, η παιδαγωγός θεάτρου Λένα Σοκορέλλη και η συγγραφέας και μουσικός Χάρις Μέγα.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στη γραμματεία του θεάτρου στην οδό Αραβαντινού 14. Τηλέφωνα πληροφοριών 2651181480, 6979139705, 6975853208.

Σχετικά άρθρα

«Ησυχία των ζωντανών νεκρών» στο Θέατρο Κύκλος

«Κουρδισμένοι», ένα σύγχρονο παραμύθι για παιδιά και ενήλικες

Με το έργο «Οι Ηλίθιοι» γιορτάζει το Θέατρο Κύκλος