ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«15900 Γραμμή SOS» από τη ΧΕΝ Ιωαννίνων

Εκδήλωση με τίτλο «15900 Γραμμή SOS» οργανώνει η Ομάδα ΧΕΝ Ιωαννίνων την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δ. Χατζής», με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25 Νοεμβρίου.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η υπεύθυνη της Ομάδας Χ.Ε.Ν. Ιωαννίννων Πόπη Στεφανίδη και κεντρική ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος Ελένη Σακκά. Θα ακολουθήσει παρουσίαση χορογραφίας της Φωτεινής Τσιτσιγιάνη, εμπνευσμένη από το ποίημα της Κικής Δημουλά «Σημείο αναγνωρίσεως» (Άγαλμα γυναίκας με δεμένα χέρια). Απόδοση – απαγγελία Εύη Μαρκετάκη. Χορεύουν οι μαθήτριες της Σχολής Χορού «Γιάννα Νέσση» Σωτηρία Γκίνου, Κλεοπάτρα Κυριαζή, Ιουλία Μπούτζα, Μαρία Σύνθια Ντουλέ και Χριστίνα Τζοβάρα.
Στην εκδήλωση θα απευθύνει μήνυμα η μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και θα προβληθεί βίντεο της σκηνοθέτη Χριστίνας Ράδη. Την παρουσίαση θα κάνει η Σταυρούλα Χαϊδεμενάκου.
Η εκδήλωση θα ακολουθήσει τη βιβλιοπαρουσίαση και εκπαιδευτικό σεμινάριο της Ομάδας ΧΕΝ Ιωαννίνων με τίτλο «Η Βασιλική Καρδιά».
Είσοδος ελεύθερη (Θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα για κλειστούς χώρους).

Σχετικά άρθρα

50 χρόνια ΧΕΝ στα Γιάννενα με διήμερο εκδηλώσεων

«Γυναίκα & Ένδυμα» από τη ΧΕΝ Ιωαννίνων

«Μη μ’ Αγγίζεις» από τη ΧΕΝ Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών