ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων- Τιμά τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη

Τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη τιμά το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς», στην πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμούς από τον πρύτανη του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και τους αντιπρυτάνεις Μηνά Πασχόπουλο και Σπύρο Γεωργάτο. Ομιλητής θα είναι ο πρώην πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών & Τεχνών Κώστας Γουλιάμος, με θέμα «Ερμηνεύοντας τον Μίκη Θεοδωράκη».
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Καμεράτα, ορχήστρα του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Χλίτσιου.
Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στον σύνδεσμο https://bit.ly/3lm8nXB. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας στον σύνδεσμο https://diavlos.grnet.gr/event/e2033.
Η είσοδος επιτρέπεται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης τελευταίου εξαμήνου ή αποτελέσματος ελέγχου rapid test 48 ωρών, συνδυαστικά με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. Ανήλικοι από 4 έως 11 ετών δύναται να προσκομίζουν εναλλακτικά self-test 48 ωρών.

Σχετικά άρθρα

Φυσικό Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – «Ατυχής και επιζήμια» κάθε αναφορά περί κινδύνου κλεισίματος

Άννα Μπατιστάτου – Συστηματική προσπάθεια βελτίωσης των φοιτητικών κατοικιών

«Πρώτη» για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία