ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«Η πόλη γίνεται δωρητής οργάνων»

Με τη συμμετοχή του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Γιώργου Παπαθεοδωρίδη θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση με θέμα «Η πόλη γίνεται δωρητής οργάνων», την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ακόμη ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ, ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλης, η πρόεδρος του τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομίας Άννα Μπατιστάτου και ο καθηγητής Αιματολογίας, διευθυντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, διευθυντής του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – «Χάρισε ζωή» Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης.
Ομιλητές θα είναι ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου Πρεβέζης, αρχιμανδρίτης Θεοδόσιος Μαρτζούχος, ο καθηγητής Παθολογίας-Νεφρολογίας ΕΚΠΑ, πρόεδρος Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Ιωάννης Μπολέτης, ο επιστημονικός διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» Στέλιος Γραφάκος, ο καθηγητής Χειρουργικής-Μεταμοσχεύσεων του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής και Μονάδας Μεταμοσχεύσεων Π.Γ.Ν.Ι. Μιχάλης Μήτσης με θέμα «Η εμπειρία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων στις μεταμοσχεύσεις συμπαγών οργάνων» και ο ψυχίατρος, διευθυντής ΕΣΥ του ΠΓΝΙ Γιώργος Αποστόλου με θέμα «Μια προσωπική μαρτυρία».

Σχετικά άρθρα

Δώρο ζωής σε δύο νεφροπαθείς από 57χρονο

Δώρο ζωής σε Ελλάδα και Ιταλία

Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια της Μ. Κωσταρά