ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο

Ξεκίνησαν από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Θα ακολουθήσει και β’ φάση (κατ’ εξαίρεση εγγραφών) από 13 έως 20 Σεπτεμβρίου.

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων στεγάζεται στο κτίριο της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας και προσφέρει ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας, εργαζομένους, αυτοαπασχολούμενους ή ανέργους, αρκεί να έχουν απολυτήριο Γυμνασίου ή να έχουν τελειώσει το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Το εσπερινό ωράριο του Σχολείου (18:45-22:05) προσφέρεται για εκείνους που οι επαγγελματικές, προσωπικές ή οικογενειακές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να φοιτήσουν σε πρωινό σχολείο.
Οι απόφοιτοι του Εσπερινού Λυκείου αποκτούν απολυτήριο Γενικού Λυκείου, διεκδικούν ευνοϊκή πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων των Εσπερινών Λυκείων, σε ποσοστό πρόσβασης 1% καθ’ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων, και μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ και να αποκτήσουν πτυχίο ειδικότητας επιπέδου 5.
Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά (πλην Σαββατοκύριακου), από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στον χώρο του σχολείου. Ιστοσελίδα: http://lyk-esp-ioann.ioa.sch.gr Τηλέφωνα: 2651049136 και 6936685255.

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων

Η Ελένη, ο Κώστας και άλλοι 17