ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ενίσχυση της Π.Ε.Ν.ΔΙ. μέσω της «εικονικής» εκδοχής του Γύρου Λίμνης

Μια επιταγή στον πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ένωσης για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Ν.ΔΙ.) Σπύρο Αθανασίου, για την ενίσχυση των δράσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.) και της Π.Ε.Ν.ΔΙ., παρέδωσε ο διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης.

Η επιταγή αφορούσε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συμμετοχή δρομέων από όλη τη χώρα στο Ioannina Lake Run Virtual Version, στην «εικονική» εκδοχή του Γύρου Λίμνης, την περσινή χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι Π.Ε.Ν.Δ.Ι. και Ioannina Lake Run είχαν συνεργαστεί και το 2019, όταν ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων οργάνωσε τη δράση «Τα πιάτα της Λίμνης» σε συνεργασία με τέσσερα από τα καλύτερα εστιατόρια των Ιωαννίνων, ενισχύοντας και τότε οικονομικά την Π.Ε.Ν.Δ.Ι., αλλά και αναδεικνύοντας το πολύπλευρο έργο και την πολυδιάστατη δράση της.
«Ήταν η δεύτερη φορά που μας προσέγγισε η διοργάνωση του Ioannina Lake Run, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε τον διαβήτη σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό γίνεται, να αποδείξουμε τη σχέση που έχει ο αθλητισμός με τον διαβήτη. Και βέβαια, είναι πολύ σημαντική η οικονομική ενίσχυση, γιατί οι δράσεις δε σταματούν ποτέ», τόνισε ο κ. Αθανασίου.

Σχετικά άρθρα

Με το άγχος των αναλώσιμων οι διαβητικοί

Το μπλε του διαβήτη δε φώτισε τα Γιάννενα

Μια virtual version του Ioannina Lake Run και με κοινωνικό πρόσημο

Ηπειρωτικός Αγών