ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Διακοπές ρεύματος λόγω τεχνικών εργασιών

Για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 28 Μαρτίου, από τις 9 έως τις 9.30 το πρωί και από τις 2.30 έως τις 3 το μεσημέρι σε Μύλους Χρυσοβίτσας, Λιάταινα, Βοτονόσι, σήραγγες Εγνατίας Οδού, ΚΕΣ Κρημνοί- ΚΕΣ Μετσόβου και στο Μέτσοβο πέριξ των ποιμνιοστασίων Αποστολίας Μπούμπα, του ξυλουργείου Ζάμπου, του Πανοράματος Μετσόβου, του Κέντρου Υγείας και του Τυροκομείου Ιδρύματος Τοσίτσα.

Επίσης στο Μέτσοβο, θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι επί της οδού Τοσίτσα από το ύψος του ξενοδοχείου «Εγνατία» έως το Κέντρο Υγείας και πέριξ των ξενοδοχείων «Άναξ», «Victoria», «Απόστολος», «Μπιτούνη» και «Αστέρι», του οινοποιείου Κατώι, του ξυλουργείου Αφών Μπλέτσου, του φανοποιείου Ξάνθη, της βιοτεχνίας ζυμαρικών Κατσώρα, των ποιμνιοστασίων Τρίτου, Τσουλιάη και Μπούμπα, καθώς και των βουστασίων Γιαννούκα και Καχριμάνη, του ξυλουργείου Δάλλα, στην περιοχή Προφήτη Ηλία, στις κεραίες Κατάρας, στον αιολικό σταθμό στις πηγές Μετσόβου και στη Μηλιά. Για την Κυριακή είναι προγραμματισμένη και διακοπή ρεύματος από τις 3.30 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα στα σφαγεία του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «Πίνδος» στο Ροδοτόπι.
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος έχουν προγραμματιστεί και για τη Δευτέρα, από τις 8.30 έως τις 11.30 το πρωί στο Ελληνικό, από τις 9 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι στο Άνω Ζάλογγο, από τις 12.30 έως τις 1.30 το μεσημέρι σε Κάτω Ζάλογγο, Δοβλά, Βερενίκη και Φτέρη, και από τις 3 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα στη Φτέρη.
Τέλος, την Τρίτη 30 Μαρτίου θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση από τις 8.30 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι στο Κουτσελιό πέριξ πτηνοτροφείου Χρ. Αντωνίου και φωτοβολταϊκών σταθμών Γούση – Ευθυμίου, Καραμάνη Χρήστου και Ίστωρ ΑΤΕΕ.

Σχετικά άρθρα

Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο

Πρόγραμμα διακοπών ρεύματος από Δευτέρα έως Τετάρτη

Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη και την Παρασκευή