ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Από αύριο οι αιτήσεις για εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Από αύριο Παρασκευή 17 Ιουλίου ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής– δηλώσεων στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2020-2021.

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) του δήμου Ιωαννιτών καλεί όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, καθώς και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) του δήμου Ιωαννιτών, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έως και τηνΤετάρτη 5 Αυγούστου.
Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr ή paidikoi.eetaa.gr. Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή γίνεται με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιοι να επιλέξουν τον φορέα/δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τα αντίστοιχα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Λάρισα: 2410-579620). Αναλυτικά τα δικαιολογητικά για κάθε περίπτωση αναφέρονται στην πρόσκληση, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Σχετικά άρθρα

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό

Κάλεσμα για συνδρομή στους πληγέντες από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Με σειρά προσέλευσης και φέτος οι εγγραφές με vouchers στους παιδικούς