ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Αποχαιρέτισαν τους αποφοίτους με χαρά και συγκίνηση

Σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια αποχαιρέτησαν μια ακόμη «σειρά» μαθητών της Γ’ Λυκείου, που άνοιξαν τα φτερά τους, αφήνοντας πίσω τους τα σχολικά χρόνια.

Όπως έχει θεσμοθετηθεί τα τελευταία 21 χρόνια, πραγματοποιήθηκε και φέτος, και μάλιστα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και προστασίας, η καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων, αφιερωμένη στους απόφοιτους της Γ΄ Λυκείου, αλλά και τους γονείς τους.

Η διεύθυνση και οι καθηγητές των Εκπαιδευτηρίων αποχαιρέτισαν επίσημα τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου της σχολικής χρονιάς 2019-20, ευχόμενοι σε αυτούς ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της ζωής τους.

Στην τελετή, ο διευθυντής του λυκείου Κώστας Μπολονέζος, απηύθυνε ευχές και νουθεσίες στους μαθητές, συνεχάρη τους ίδιους και τους γονείς τους για τον πολυετή αγώνα και την προσπάθειά τους και τόνισε εμφατικά τη σημασία της αρμονικής και ισορροπημένης σχέσης μεταξύ μαθητή, γονέα και σχολείου, στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών και  στην ανάδειξη του καλύτερού τους εαυτού.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, δόθηκαν στους μαθητές αναμνηστικά δώρα και βραδιά έκλεισε με φαγητό, τραγούδι και χορό, αλλά και την καθιερωμένη, αναμνηστική φωτογραφία.

Σχετικά άρθρα

Σε πιλοτικό μάθημα για τα αντιβιοτικά τα «Δωδωναία Εκπαιδευτήρια»

Δωδωναία Εκπαιδευτήρια – Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών

Με «Αντιγόνη» στην Επίδαυρο τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια