Την κορδέλα έκοψε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Γιάννη Καρανταλής, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.
ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Εκπαιδευτικό εστιατόριο «Senses of Taste» στη Θεσσαλονίκη από τον Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ένα εκπαιδευτικό εστιατόριο, με το όνομα «Senses of Taste» εγκαινίασε στη Θεσσαλονίκη ο εκπαιδευτικός όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Μέσα στο εκπαιδευτικό εστιατόριο, το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου επί της οδού Ερμού 35, θα δίνεται στους σπουδαστές των τομέων Γαστρονομίας και Τουρισμού η ευκαιρία για hands-on πρακτική σε πραγματικές συνθήκες, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους. Το εστιατόριο θα υποδέχεται τους γονείς των σπουδαστών και τους προσκεκλημένους του σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις για να τους προσφέρει γεύμα και εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών, αντάξιο βραβευμένων εστιατορίων.
Την κορδέλα έκοψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωάννης Καρανταλής, πλαισιωμένος από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, τη σύμβουλο διοίκησης του Ομίλου Νίκη Καρανταλή, τη γενική διευθύντρια Όλγα Κριτσιμά και τον γενικό διευθυντή Θεσσαλονίκης Χρήστο Κιούση.
Ο κ. Καρανταλής ευχαρίστησε το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό Γαστρονομίας και Τουρισμού για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν. «Αυτό το εστιατόριο είναι ένα δώρο για εσάς και τους σπουδαστές, για να μαγειρεύετε και να προσφέρετε στους καλεσμένους τις υπέροχες συνταγές σας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ο Χρήστος Κιούσης αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας του νέου εστιατορίου.
Ο κ. Ζέρβας εξέφρασε τη χαρά του για την πρωτοβουλία, λέγοντας ότι αποτελεί επένδυση για τη Θεσσαλονίκη και αποδεχόμενος την πρόσκληση – πρόκληση να μαγειρέψει και ίδιος στο πλαίσιο μελλοντικής εκδήλωσης.
Στην τελετή παραβρέθηκε, λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης του covid-19, περιορισμένος αριθμός προσκεκλημένων, ανθρώπων των media, δημοσιογράφων και food bloggers, καθώς και μέλη του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές γεύσεις που ετοίμασαν οι σπουδαστές, στη πρώτη αυτή επίσημη εκδήλωση του εστιατορίου.


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας φωτογραφίζεται με τα μέλη της ανώτατης διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Σχετικά άρθρα

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ- Έναρξη του νέου ακαδημαϊκού εξαμήνου με Αγιασμό

Γαστρονομία και γεύσεις της Ηπείρου στην «Πανηπειρωτική»

Μια γιορτή της ψηφιακής τεχνολογίας από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ