Καθημερινά

Μια γιορτή της ψηφιακής τεχνολογίας από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ένα φαντασμαγορικό φεστιβάλ, αφιερωμένο στις ψηφιακές τέχνες, διοργανώνει για 3η χρονιά ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360°. Το DIGITALL360° αποτελεί ένα μοναδικό, για τα ελληνικά δεδομένα, event ψηφιακών τεχνών.

Ο θεσμός δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2016 και έπειτα από δύο άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις, φέτος θα φιλοξενηθεί πλήθος tech-savvy ανθρώπων, στις εγκαταστάσεις των ΔΕΛΤΑ 360° σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.
Το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Θεσσαλονίκης (Ερμού 45) και το Σάββατο 6 Απριλίου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Ιωαννίνων (Κωλέττη & Καπλάνη 5) θα είναι ημέρες γιορτής της ψηφιακής τεχνολογίας. Gaming, YouTube,Virtual Reality, 3D Effects, Cosplay είναι μόνο μερικές από τις θεματικές των workshops του event.
Πασίγνωστοι youtubers, influencers και gamers, όπως Mikeius, Techitserious, GRamers, ZOK, Filio Lou, Κλεοπάτρα Λακουβάρδου θα μετατρέψουν τις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360° σε ένα πολυμορφικό ψηφιακό περιβάλλον.
Παράλληλα, από μια τέτοια γιορτή τεχνολογίας δε θα μπορούσε να λείπει το στοιχείο του gaming. Σε συνεργασία με την εταιρία InSpot, διοργανώνονται δύο μεγάλα gaming tournaments στα δημοφιλέστερα video games, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή: League Of Legends και FortNite. Ο τελικός των δύο tournaments θα πραγματοποιηθεί σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα αντίστοιχα. Οι νικητές θα λάβουν έπαθλα αξίας 25.000 ευρώ, καθώς κι άλλα πλούσια δώρα.
Εγγραφές για την κράτηση θέσης στο event δωρεάν στο Digitall360.gr.

Σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικό εστιατόριο «Senses of Taste» στη Θεσσαλονίκη από τον Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ- Έναρξη του νέου ακαδημαϊκού εξαμήνου με Αγιασμό

Γαστρονομία και γεύσεις της Ηπείρου στην «Πανηπειρωτική»