ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ανέλαβε την τοποθέτηση πινακίδων για το πράσινο ο “Πήγασος”

Την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης για την προστασία και ανάδειξη «πνευμόνων» πρασίνου της πόλης ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης «Πήγασος», πιστός στη δέσμευσή του να συνδράμει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, το έργο της Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Ηπείρου.

Οι πινακίδες τοποθετήθηκαν στο αισθητικό δάσος στον Φρόντζο, στον δρόμο προς τη Μονή Ντουραχάνης, στο δάσος στον Προφήτη Ηλία Πεντέλης και στο δάσος, απέναντι από την εκκλησία Περιβλέπτου. Τις πινακίδες παρέλαβαν από τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρη Μαυρογιώργο και ανέλαβαν την τοποθέτησή τους τα μέλη του Συλλόγου Ελπινίκη Μπάρκα, Κατερίνα Γκίζα, Σοφία Γκούστη και Αρετή Μάντζιου.
«Το έργο που επιτελεί διαχρονικά η Πολιτική Προστασία, είναι σπουδαίο και το Δ.Σ. καθώς και τα μέλη του “Πήγασου” αισθανόμαστε περήφανοι που βάζουμε το δικό μας λιθαράκι σ’ αυτό, ενισχύοντάς το με την παρουσία μας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Συνεχίζει να προσφέρει μάσκες

Παράλληλα, ο Σύλλογος συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την κατασκευή και επίδοση επαναχρησιμοποιούμενων μασκών, στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων για τη δημόσια υγεία εναντίον της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.
Μάσκες δόθηκαν στο διοικητικό προσωπικό του Καταστήματος Κράτησης Ιωαννίνων, τις οποίες παρέλαβε ο νέος διευθυντής Σπύρος Τσίρκας, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων Κώστα Σιαράβα, που έχει αναλάβει τον συντονισμό της δράσης από πλευράς Πολιτικής Προστασίας. Εκ μέρους του «Πήγασου» τις μάσκες παρέδωσε αντιπρόεδρος Ελπινίκη Μπάρκα.
Τις προσεχείς ημέρες θα δοθούν επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες και στους υπόλοιπους εργαζομένους εξωτερικής φύλαξης του Καταστήματος Κράτησης Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

Μια εκδήλωση τιμής στον Νίκο Ακριτίδη

Ηπειρωτικός Αγών

Στις εκδηλώσεις της μάχης Διρού ο «Πήγασος»

Μεγάλες οι ανάγκες, μεγάλη και η προσφορά