ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Πώς θα λειτουργήσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί

Το πρόγραμμα λειτουργίας των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών για την επόμενη εβδομάδα, που κατά την πρώτη εβδομάδα μετά την επανέναρξη λειτούργησαν εκ περιτροπής, ανακοίνωσε ο ΟΚΠΑΠΑ του δήμου Ιωαννιτών.

Από 8 έως 12 Ιουνίου, καθημερινή θα είναι η προσέλευση των νηπίων στον 2ο και τον7ο παιδικούς σταθμούς στα Γιάννενα, καθώς και σε αυτούς του Δροσοχωρίου, των Λογγάδων, του Σταυρακίου, της Αμπελιάς και της Αμφιθέας. Αντίθετα, εκ περιτροπής θα συνεχίσει να γίνεται η προσέλευση των νηπίων στους 3ο και 4ο παιδικούς σταθμούς.
Σε ό,τι αφορά τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, καθημερινή θα είναι η προσέλευση βρεφών και νηπίων μόνο στον 10ο βρεφονηπιακό Περάματος, ενώ εκ περιτροπής θα συνεχιστεί η προσέλευση βρεφών και νηπίων στον 2ο, τον 3ο, τον 5ο, και τον 13ο Κατσικά. Στους υπόλοιπους θα ισχύσει ένα μεικτό μοντέλο. Καθημερινή προσέλευση βρεφών και εκ περιτροπής προσέλευση νηπίων στον 1ο, 4ο, 6ο, 8ο Σεισμοπλήκτων, 11ο και 12ο Βοτανικού, ενώ εκ περιτροπής προσέλευση βρεφών και καθημερινή προσέλευση νηπίων στον 7ο Κουτσελιού και 9ο Ανατολής.

Σχετικά άρθρα

Με σειρά προσέλευσης και φέτος οι εγγραφές με vouchers στους παιδικούς

Κενές θέσεις λόγω υπογεννητικότητας και ιδιωτικών δομών

Γεωργία Χαλάτση

Έως τις 12 Αυγούστου οι αιτήσεις για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ