ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Δύο εκθέσεις και μια ομιλία στο Μέκειο Οικοτροφείο

Τρεις δράσεις για τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας διοργανώνει η Αδελφότητα Ελληνίδων Κυριών «Ζωοδόχος Πηγή», το πρώτο γυναικείο σωματείο της πόλης των Ιωαννίνων, στο Μέκειο Οικοτροφείο (Τσακάλωφ 12).

Από το Σάββατο 7 Μαρτίου έως και τις 3 Μαΐου, θα φιλοξενεί την έκθεση ζωγραφικής της Τίνας Δογορίτη με τίτλο «Με χρώματα και σχήματα στον άπειρο χώρο» και την έκθεση φωτογραφίας «Μέσα από τα μάτια τους» των Αγγελικής Βερτοδούλου– Καψάλη, Κατερίνας Ελευθεριάδου και Σταυρούλας Συγκούνα. Τα εγκαίνια των δύο εκθέσεων θα γίνουν το Σάββατο στις 11.30 το πρωί και θα συνδυαστούν με μια ομιλία με θέμα «Γυναίκες σε οικοτροφεία. Ένας τόπος στην ιστορία τους» της ψυχοπαιδαγωγού του Κέντρου Πρόληψης Ιωαννίνων «Σχεδία» Ερασμίας Φείδη.
Η έκθεση ζωγραφικής και η έκθεση φωτογραφίας θα είναι επισκέψιμες Δευτέρα με Πέμπτη, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2651022326 και 6942880946, καθώς και στο e-mail mekeio.idryma@gmail.com και στο facebook https://www.facebook.com/Mekeio/.

Σχετικά άρθρα

«Φωνές Ηπειρωτών» στο Μέκειο Οικοτροφείο

Τιμή στην Ημέρα της Γυναίκας με σεβασμό στην εθνική τραγωδία

«Η θηλυκή ενέργεια μέσα από 12 αρχετυπικές γυναικείες μορφές του ελληνικού μύθου»