ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Στην τελική ευθεία για το Καρναβάλι Κατσικά

Τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση διοργανώνει και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά την Κυριακή 1 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, υπό την αιγίδα του δήμου Ιωαννιτών, του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών και της δημοτικής κοινότητας Κατσικά.

Με την ευκαιρία αυτή καλεί όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, τα σχολεία, τους Γιαννιώτες και μη, να συμμετέχουν ενεργά, δηλώνοντας συμμετοχή σε κάποιο γκρουπ ή δημιουργώντας το δικό τους, στη φετινή καρναβαλική παρέλαση με αποκριάτικα άρματα, πολύ χορό και μουσική, αφού στα decks θα βρίσκεται ο γνωστός γιαννιώτης DJ Χάρης Τσίτος. Την παρουσίαση της φετινής καρναβαλικής παρέλασης θα κάνουν ο δημοσιογράφος Μίλτος Γήτας και η ραδιοφωνική παραγωγός Νανή Παυλίδη.
Τέλος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά ανακοινώνει πως το καλύτερο γκρουπ της παρέλασης θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο. Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στα γραφεία του συλλόγου (Εθνικής Αντιστάσεως 119) και περισσότερες πληροφορίες στο 2651094039 ή στο politistikos.syllogos.katsikas@gmail.com.

Σχετικά άρθρα

13ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Κατσικά

«Ταξίδι στην αγάπη. Λόγια ψυχής, στιγμές ζωής» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατσικά

5ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατσικά