ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Φορείς και ιδρύματα ενίσχυσαν οι αστυνομικοί

Πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών και δώρων (τρόφιμα, είδη ρουχισμού, φάρμακα, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη κ.ά.) από το προσωπικό της προγραμμάτισε και υλοποίησε και φέτος η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους, με στόχο την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας, παραδόθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.
Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων παραδόθηκαν στο Ίδρυμα της Μονής Ντουραχάνης «Το Άνθος». Την προσφορά των ειδών πραγματοποίησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δούβαλης, συνοδευόμενος από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, αστυνομικό διευθυντή Βασίλειο Μουσελίμη.
Την Τράπεζα Τροφίμων «Καταφυγή» της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας ενίσχυσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, το παράρτημα Ηγουμενίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επέλεξε η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, ενώ στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης προσέφερε τα είδη που συγκέντρωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας.
Οι εκπρόσωποι των φορέων και ιδρυμάτων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, για την ευγενική αυτή προσφορά και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχετικά άρθρα

Δυνατότητα και για πλωτές περιπολίες στην Παμβώτιδα

Νέος Αρχηγός στην ΕΛ.ΑΣ. ο Ηπειρώτης Κωνσταντίνος Σκούμας

Τίμησε τους απόστρατους η ΕΛ.ΑΣ.

Ηπειρωτικός Αγών